header training

Coaching: individueel en executive

Individuele coaching

Iedereen kan coaching gebruiken. Door mijn doelgerichte, praktische coaching kun je blijvend de stappen maken die je wilt. Gericht op dingen die echt belangrijk zijn in jouw leven. Op basis hiervan kies ik die methoden die het beste bij jou passen. Zo leer je jezelf beter kennen en wat je wilt. Zie je meer mogelijkheden en kun je ongewenst terugkerend gedrag blijvend veranderen. Met je nieuwe inzichten kun je zelf weer verder.

Executive coaching

Executive coaching is gericht op het vergroten van je effectiviteit en het verder uit ontwikkelen van je kwaliteiten. Jij bent de expert in je werk. Bij mij kun je in vertrouwen sparren, onderzoeken en andere insteken uitproberen. Thema’s zullen vaak gericht zijn op werk, maar kunnen ook privé liggen of een combinatie daarvan. Je leert jezelf beter kennen en welke impact je gedrag heeft en hoe je deze aan kunt passen naar het gewenste resultaat.

“De coaching is heel duurzaam. Aan wat ik geleerd heb, heb ik nog steeds heel veel nu ik al even gestopt ben. Het is heel laagdrempelig om het uit te voeren en/of te onderhouden. ”