Is coaching wat voor mij?

Je bent al naar deze site gekomen. Je komt hier niet voor niets. Coaching is voor iedereen. Er zijn dingen in je leven, waar je tegenaan loopt. Je wilt antwoorden, inzichten of veranderingen. Daar ga ik je bij helpen. Jij moet het doen, de antwoorden liggen immers in jezelf. Ik help je ze vinden. Je leert jezelf beter kennen. Komt gebieden tegen die je wilt ontwikkelen en je zal je krachten en sterke kanten makkelijker zien. Wil je dat het blijft zoals het nu is? Is dat reëel? Of wil je het anders? Stop met twijfelen! Het is maar een stapje verder om contact te zoeken voor meer informatie of een afspraak te maken.

Hoe start de coaching?

Bij mij begint een coaching traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin vertel ik meer over mijn manier van werken en kun jij vertellen waar jij precies tegenaan loopt. Zo leren we elkaar al een beetje kennen. Verder kunnen we kijken of er een klik is van beide kanten. Ook maak ik een inschatting of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. We bekijken dan of we verder willen met elkaar. Hebben we er beiden vertrouwen in, dan maken we een nieuwe afspraak en dan gaan we echt starten met de coaching.

Wat kan ik verwachten van de coaching?

Als we besloten hebben samen een traject te starten, bepaal jij de doelen die je wilt bereiken. Wanneer dat nodig is, zal ik je ondersteunen deze helder te krijgen. Aan de hand van je doelen en je persoonlijkheid, kies ik die methodes die goed bij je aan zullen sluiten. Mijn manier van werken is doelgericht en praktisch. Vaak doen we tijdens sessies oefeningen. Daarnaast geef ik je ook oefeningen en opdrachten mee om thuis te doen. Door tussen de coaching sessies actief bezig te blijven, bereik je het snelste resultaat. Uiteraard bepaal je jezelf hoeveel tijd en energie je hierin steekt. Onze gesprekken zijn vertrouwelijk, je privacy is gewaarborgd. Als psycholoog ben ik dat gewend.
Je zal merken dat je meer inzicht in jezelf krijgt en je stappen maakt in de richting die je op wilt. Of wanneer je deze nog niet weet, waar je heen wilt. Het is voor mij belangrijk dat je blijvende ontwikkeling en verandering bereikt. Er zit diepgang in de gesprekken, zodat je echt naar je kern kan gaan. Ik zal je uitdagen en motiveren, we zullen ook lol krijgen. Er zullen emoties komen, bij de ene persoon is dit meer dan bij de ander. Elke sessie geef je aan waar je die dag aan wilt werken, de rode lijn van het traject houden we vast. Alles is gericht op jou een fijner leven te laten leiden, in de omstandigheden die er zijn. Zo kom je steeds dichter bij je doel, tot je uiteindelijk zelf verder kunt gaan.

Hoe voelt het?

Bij Lijncoaching zit er diepgang in de gesprekken. Je kijkt naar binnen, gaat naar de kern, voelt hoe het is en luistert naar wat je nodig hebt. Ben je blij hoe je leven verloopt, waar je nu staat en waar je naar toe gaat als je zo verder gaat? Als je de stap maakt, gaat er iets veranderen. Ik zal je uitdagen en motiveren. We zullen ook lol hebben en tot de kern komen. Soms doet dat pijn, soms maakt het je aan het lachen. Emoties horen bij het leven. Bij de een komen meer emoties dan bij de ander.
Het doet soms even pijn om een splinter uit je vinger te halen, soms ook meer dan toen je niet aan de splinter kwam. Dat het even meer pijn kan doen, zorgt dat het snel beter wordt. En uiteindelijk misschien zelfs niet meer pijnlijk is. Er is dan alleen nog een klein littekentje te zien voor een zeer oplettende kijker. Doe je er niets aan, dan kan het op onverwachte momenten opeens flink zeer doen en gaan ontsteken, terwijl je misschien niet eens meer wist dat hij er zat.

Kies coaching die bij jouw past

Coaching

Coaching op werk of persoonlijk gebied of executive coaching. Maatwerk met methoden die passend zijn voor jou.

Loopbaancoaching

Samen zoeken we de juiste richting voor jou in je loopbaan en nemen jouw belemmeringen weg.

Relatietherapie

Wanneer je elkaar beter wilt horen en begrijpen en samen jullie relatie willen verbeteren.

Groepstraining

Trainingen specifiek afgestemd op
jouw doelgroep, ze zijn altijd praktisch en interactief.

” Ik ga er niet om liegen, het was best een drempel om hulp te zoeken, maar ben achteraf blij dat ik deze stap gezet heb.”