“Je kunt de golven niet tegenhouden. Maar je kunt wel leren surfen” (Khaled Hosseini)

slider

Vaak loop je tegen dingen aan, het is anders, het kan je overspoelen en soms is het gewoon spannend. Net als de zee. Ik weet nog de 1e keer dat mijn zoontje de golven van de zee voelde. Vooraf vond hij het eng en spannend. Het was nog onbekend. Steeds probeerde hij te blijven staan en de golven te voelen om daarna steeds op het laatst weg te rennen. Uiteindelijk gaf ik hem een hand. Dat gaf hem vertrouwen om zelf te blijven staan. Het was spannend en koud en daarna.. Wat een plezier! Niet alleen door het toch nog steeds nieuwe en wat onverwachte van de golven, ook de opluchting en trots dat hij durfde te blijven staan. Je kunt de golven niet tegen houden, hij kon er wel (eventueel met wat hulp) in blijven staan. En leren surfen komt misschien ook nog wel, wie weet..

Ik help je graag bij het makkelijker omgaan met de golven die jij in je leven ervaart. Laat me weten wat ik voor je kan betekenen.