Coach/psycholoog die diepgaand en persoonlijk werkt

Lijncoaching is een coaching praktijk, voor zowel persoonlijke als werk gerelateerde moeilijkheden kun je bij mij terecht. Het maakt niet uit waar je mee zit, het gaat erom wat dit lastig maakt voor jou. Als coach stel ik jou centraal en kijk ik welke methoden het beste bij jou passen. Jij staat aan het roer, ik laat je de mogelijke richtingen die je op kunt gaan zien. Ik stel de juiste vragen, waardoor jij je antwoorden vindt. Is de coaching diepgaand? Ja, want alleen in jezelf vind je je antwoorden.

Waar staat Lijncoaching voor

In het logo zie je waar Lijncoaching voor staat: de stijgende lijn in de ontwikkeling. Het rood in de lijn staat voor het vast houden van de rode lijn in de begeleiding. Aan het begin van je coaching traject stel je leerdoelen op. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag. Voor ogen staat je ontwikkeling, je groeit verder en kan tot bloei komen. Eventueel pel je jezelf af om dichter bij je kern te komen. Door vanuit je kern te leven, ga je de richting op die voor jou belangrijk is. In het logo zie je de rode lijn naar de kern gaan. De blaadjes zijn wat open en indien gewenst kunnen zij de kern beschermen.

Oefening

Doordat ik veel methoden kan gebruiken, kies ik altijd wat bij jou past. Het maakt mijn coaching praktisch. Tijdens onze sessies doen we oefeningen. Ook geef ik vaak huiswerk op. Zo slijp je gedrag die je aan wilt passen in en krijg je meer inzicht. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel tijd je besteedt aan je opdrachten. Mijn ervaring is dat als je meer tussen de sessies door doet, je ontwikkeling sneller gaat. Alleen als de coaching diepgaand is, kun je echt duurzame verandering bereiken.

Natuurlijk is alles wat we bespreken tijdens de coaching sessies vertrouwelijk. Ik ben niet anders gewend als psycholoog en houdt me natuurlijk ook aan de AVG. Aarzel niet en neem contact met me op voor een afspraak.